Първоначално публикувано от toshko69
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Премахване на катализатор - "ЗА" и "ПРОТИВ"
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеА как го е проверил колега , че нещо не разбрах , сложил се е ръката на ауспуха, и като си удрял изключвател е видял , че не духа ли как ?sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеНе като задържах малко на изключвател и колата си промени звука,започна да се чува едно свистене,и моя човек ми каза че ми е задръстено гърнето и след като му казах че съм сменил всички гърнета и само катализатора съм оставил ми каза че е от него.Като го махнах се оправи всичко.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
ooo да
Да ви кажа честно, като отидох да декларирам моята Алфина в даначното ми казаха ,че щом е над 100кс няма никакво значение дали е с катализатор или без- данъка си е един и същ!
А и аз мисля да го махам моят-била се поотпушвала колицата!Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
2001год 115кс + ремап
Comment
-
Ми колега то е ясно , че не получаваме никакви облаги това , че колите ни имат катализатор , обаче махането му се пак трябва да отидеш на майстор и сега с тази криза незнам дали се изкупувам дори катализаторите, та затова питах колегата по-горе ако може да даде малко по-подробно обеснение.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеМи колега то е ясно , че не получаваме никакви облаги това , че колите ни имат катализатор , обаче махането му се пак трябва да отидеш на майстор и сега с тази криза незнам дали се изкупувам дори катализаторите, та затова питах колегата по-горе ако може да даде малко по-подробно обеснение.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеЗначи до към 3500 об. звука отзад през гърнето си е нормален,мотора си празни изгорелите газове както трябва и от там нагоре започва леко да свисти все едно някой започва да ти запушва ауспуха и на изключвател се чува повече свистене отколкото нормален звук.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщениеДа ви кажа честно, като отидох да декларирам моята Алфина в даначното ми казаха ,че щом е над 100кс няма никакво значение дали е с катализатор или без- данъка си е един и същ!
А и аз мисля да го махам моят-била се поотпушвала колицата!
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеМи колега то е ясно , че не получаваме никакви облаги това , че колите ни имат катализатор , обаче махането му се пак трябва да отидеш на майстор и сега с тази криза незнам дали се изкупувам дори катализаторите, та затова питах колегата по-горе ако може да даде малко по-подробно обеснение.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ето ви нещо интересно как да разберете дали имате проблем със изпускателната система http://www.probe.org.ru/probe_faq.php?faq_id=2 последната снимка
Comment
-
Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщениеЕто ви нещо интересно как да разберете дали имате проблем със изпускателната система http://www.probe.org.ru/probe_faq.php?faq_id=2 последната снимка
"Для данного теста необходимо иметь вакуумный манометр (его стоимость где то около 20$, приобретается в автомагазинах или в магазинах комплектующего оборудования), а также brain.sys & hand.vxd."Last edited by Pepo; d.m.y г., 14:51.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment